Matip: Zbog Spahića sam ostao bez zuba

Izvukao deblji kraj u duelu

Matip: Zbog Spahića sam ostao bez zuba

Posljednji nesportski potez Emira Spahića zabilježen je u prošlosedmičnoj utakmici 23. kola Bundeslige između Hamburger SV-a i Ingolstadta (1:1).

Tokom utakmice iskusni bh. reprezentativac je u žaru borbe udario laktom kapitena gostujuće momčadi Marvina Matipa (30),  koji je u razgovoru za njemačke medije izjavio da je u duelu sa Emirom Spahićem ostao bez zuba. 

"Spahićev lakat me koštao ostanka bez zuba. Nakon utakmice sam morao posjetiti zubara i ugradio sam privremeno neku plastičnu stvar u usta kako bi mogao izaći među ljude. Nije to ništa, bit ću spreman za narednu utakmicu protiv Kolna", izjavio je Matip koji za Ingolstadt nastupa od 2010. godine. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Spahić je u remiju sa Ingolstadtom zaradio i javnu opomenu, a to je mu je ujedno bio četvrti žuti karton u ovoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi