Emir Sulejmanović poslan na posudbu

Reprezentativac BiH

Emir Sulejmanović poslan na posudbu

Košarkaški reprezentativac BiH Emir Sulejmanović promijenio je klub, prenijeli su španski mediji. 

Sulejmanović se tokom ljeta priključio španskoj ekipi Montakit Fuenlabrade, međutim u dogovoru sa klupskim rukovodstvom narednu sezonu će provesti na posudbi kako bi imao više prostora za igru. 

Srebreničanin će u narednom periodu nositi dres Breogana, koji se takmiči u španskoj LEB Oro, a za svoj novi klub bi trebao debitovati već 15. oktobra na gostovanju kod Lleide. 

Prije nego što se ovog ljeta vratio u Španiju, dvadesetdvogodišnji Sulejmanović je, podsjetimo, nastupao za zagrebačku Cibonu. 

Sulejmanović se, dodajmo i to, našao na širem spisku selektora košarkaške reprezentacije BiH Duška Vujoševića za kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2019. godine u Kini. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi