Sulejmanović dobar u debiju za Fuenlabradu, Sikirašu 5 poena

Sulejmanović dobar u debiju za Fuenlabradu, Sikirašu 5 poena

D. Rakanović

Fuenlabrada, za koju nastupaju bh. reprezentativci Emir Sulejmanović, večeras su u prijateljskom meču poražena od Valencije rezultatom 85:78.

Valencija je meč prelomila u drugoj četvrtini kada su napravili značajnu prednost (38:31), a u drugom poluvremenu rutinski su održavali prednost i ostvarili pobjedu. 

Ovo je Sulejmanović bio debi za španski tim. U igri je proveo nešto više od 15 minuta i ubacio je osam poena, a uz to je imao i tri skoka. 

Sikiraš je na parketu proveo 16 minuta, a postigao je pet poena, uz to je imao dvije asistencije i pet skokova. 

U ekipi Fuenlabrade istakli su se Luka Rupnik sa 14 postignutih poena, i Alex Llorca sa 13.

Kod Valnecije najefikasniji je bio Will Thomas sa 20 poena. Pratili su ga Rafa Martinez i Aaron Doornekamp sa po 16 poena. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi