Emirates je jučer na poluvremenu izgledao kao da je utakmica završena

Nevjerovatne scene

Emirates je jučer na poluvremenu izgledao kao da je utakmica završena

S. Grebović

Manchester City je jučer održao pravu fudbalsku lekciju Arsenalu savladavši ga u gostima sa visokih 3:0.

To je rezultat s kojim se otišlo na odmor, a stiče se utisak da su Građani mogli postići još koji gol, no jednostavno nisu željeli da se zamaraju. S druge strane, Arsenal nije ozbiljnije zaprijetio za 90 minuta igre.

Odbrana Topnika izdržala je svega dvije minute, precizan je bio De Bruyne nakon klasične kontre. Prednost je nedugo zatim uduplao Sterling, a konačnih 3:0 postavio je ponovo sjajni Belgijanac nakon maestralnog udarca sa ruba kaznenog prostora.

Veliki broj navijača Arsenala je već na poluvremenu brže bolje krenuo ka izlaznim vratima, a jedan od navijača je to sve zabilježio kamerom kako ne bi gledali blamiranje svog kluba.

U drugom dijelu tribine Emiratesa izgledale su sablasno prazno, a prema nekim procjenama stadion je na poluvremenu napustilo oko 15 hiljada navijača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal je sada deveti sa 22 osvojena boda, dok je City ostao na trećoj poziciji sa 35 bodova na svom kontu.  

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije