8

Komentari (8)

ljoze01
bistrik87
a ostatak polovine molio Boga da Sarajevo primi 10 golova, jebo ti ovaj narod
Ninoox
Nas narod je kita, drago bi mi bilo kad bi bilo koji klub iz BiH prosao malo bolje u europskoj sceni, a ne mi se u Bosni radujemo samo ako je to Zeljo il Sarajevo, al isto tako i Siroki i Zrinjski su nasi klubovi!
TipsterXO
Bilo bi ki drago da uspjehe zabilježi bilo koji BH Klub, osim Željezničara, za njih me bi navijao kad bi protiv Arkanovog Obilića igrali.
Aduka
hahahhaha gdje obilic izvadi
bistrik87
i ja sam malo licemjeran, isto tako da ne znam ko igra protiv Zeljeznicara uvjek protiv kriminalne familije Osim i njenje prcije cu navijat, za sve ostale pa cak i Siroki Zrinjski Borac navijam u Europi, cak sta vise Borac mi je vrlo drag tim, prije rata smo imali super odnose sa banjalucanima, al ova mlada generacija je previse nacionalisticki okrenuta
Sani81Starmo
Nino brate uvjek ce mi licno biti godra kad neki nas tim dobar rezultat napravi jer nam rejting dize, ali nikad u zivotu se necu radovati na racun patuljka svinjskog i ostalih hsk/hnk-ova ovo je ipak BiH. Mora biti da im je bio los nastavnik geografije.? sigurno Antin tata? Kako se za nekoga radovati ko nepostuje svoju domovinu i ko je izdajnik svog bosansko-hercegovackog naroda mamicu im ugroženu i uzp-ovsku. Antifa od koljevke pa do groba.. Mostar u srcu Velez do groba
budimo_realni
Je li jos uvijek 1:3?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti