Emocije su bile jače od svega: Gol Sarajeva protiv Celtica proslavili i specijalci

Erupcija oduševljenja na Koševu

Emocije su bile jače od svega: Gol Sarajeva protiv Celtica proslavili i specijalci

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sinoć su na Koševu poraženi od Celtica sa 3:1 u prvom pretkolu Lige prvaka.

Bordo tim je fantastično počeo sinoćnji meč i u 29. minuti utakmice došao do prednosti kada je gol za 1:0 postigao Oremuš nakon kornera.

Nakon gola Sarajeva nastala je totalna ludnica na tribinama stadiona Koševo koji odavno nije bio tako ispunjen.

Navijači bordo tima su slavili gol protiv slavnog Celtica, no u centru pažnje našli su se specijalci koji nisu mogli sakriti svoje oduševljenje golom Sarajeva za 1:0.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iako su bili zaduženi za sigurnost na stadionu jednostavno emocije su bile jače i neki od njih su proslavili gol Oremuša. Sve to snimio je jedan od navijača Sarajeva koji je to podijelio na zvaničnom profilu FK Sarajevo i dobio veliki broj lajkova, a naravno u centru pažnje su bili upravo specijalci.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ljoze01
lafo emocije
0 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi