Emre Can: Moram razmisliti preko zime, situacija se mora promijeniti

Nezadovoljni veznjak Juventusa

Emre Can: Moram razmisliti preko zime, situacija se mora promijeniti

Emre Can je žarko želio u Juventus, a želja mu se prošlog ljeta ostvarila. Sačekao je da mu istekne ugovor sa Liverpoolom i kao slobodan igrač stigao na Allianz stadion.

Čini se, međutim, da je napravio veliku grešku.

Njemački reprezentativac jedva da igra u Juventusu, a već je nekoliko puta javno govorio kako nije zadovoljan situacijom u kojoj se trenutno nalazi.

Počelo se već špekulisati da bi u januaru mogao napustiti Juventus, a sada je ponovo govorio o svojoj situaciji i budućnosti.

Iako ga je Maurizio Sarri "zamrznuo" u Juventusu, to se za sada nije odrazilo na njegovu reprezentativnu karijeru, pa je sinoć pomogao svojoj Njemačkoj u razbijanju Sj. Irske od 6:1.

"Još uvijek sam igrač Juventusa", izjavio je Can nakon sinoćnje utakmice, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Očigledno je da nisam zadovoljan svojoj situacijom, ali držim nogu na gasu i dajem 100% od sebe na svakom treningu... Pokušavam promijeniti svoju situaciju, nijedan igrač nije sretan kada ne igra".

"To je moja trenutna situacija u Torinu i morat ću tokom zime razmisliti o tome šta je najpametnije... Sigurno je da se vidim u Torinu, ali situacija se mora promijeniti", poručio je Emre Can.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chepich
Osrednji igrac za nekog osrednjeg kluba
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi