Emre Can prevario čelnike Liverpoola?

Dogovorio sve s Juventusom?

Emre Can prevario čelnike Liverpoola?

Endin Čaušević

Njemački fudbaler Emre Can još uvijek nije pristao na ponudu Liverpoola da produži svoj ugovor.

Ovom 23-godišnjem veznjaku ugovor s Redsima ističe na kraju ove sezone i sve su prilike da će Can narednog ljeta napustiti Anfield kao slobodan fudbaler. Liverpool je u nekoliko navrata nudio njemačkom igraču da produži svoj ugovor, no on je to odbio.

Can je poprilično standardan u ekipi Jurgena Kloppa, a u Liverpool je stigao prije tri godine iz Bayer Leverkusena za 12 miliona eura. Engleski mediji prenijeli su danas da Can ima veoma dobar razlog zbog čega ne želi da produži svoj ugovor s Redsima.

Navodno, njemački fudbaler je već dogovorio saradnju s Juventusom za koji će potpisati narednog ljeta kao slobodan igrač. Can se i ovog ljeta povezivao sa Starom damom, no prvak iz Italije je postigao očito dogovor s njim da dođe na kraju sezone bez ikakvog obeštećenja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj potez će sigurno uzdrmati Liverpool ukoliko se ove informacije ispostave tačnim. Također, neće biti iznenađenje ukoliko Can ostatak ove sezone odgleda sa klupe za rezervne igrače. No, još uvijek se čeka da se oglase sa Anfielda povodom ovih spekulacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti