Emre Mor veoma blizu Fiorentine

Odlazi iz Dortmunda

Emre Mor veoma blizu Fiorentine

Italijanski mediji javljaju da će turski krilni fudbaler Emre Mor veoma brzo postati novi član Fiorentine. 

Emre Mor je izostavljen iz jučerašnje prijateljske utakmice Dortmunda protiv Atalante, a mnogi smatraju da je glavni razlog finalizacija transfera u Fiorentinu. 

Isti izvori prenose da će dogovor između Dortmunda i Fiorentine biti vrijedan oko 13 miliona eura plus dva miliona kroz bonuse. Ovaj krilni napadač je rođen te je odrastao u Danskoj, ali nastupa za seniorsku reprezentaciju Turske.

Riječ je o igraču koji ima samo 20 godina, a prošle sezone je postigao jedan gol uz tri asistencije u 12 nastupa u Bundesligi. 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije