Milan u paketu želi dovesti dva Hrvata

Napuštaju Fiorentinu?

Milan u paketu želi dovesti dva Hrvata

Eldar Ganibegović

Milan se nada kako može dovesti u paketu Milana Badelja i Nikolu Kalinića iz redova Fiorentine. 

Milan ovog ljeta konstantno traga za novim imenima, a sada italijanski mediji prenose kako u paketu žele Milana Badelja i Nikolu Kalinića.

Badelju ugovor s Violama ističe sljedećeg ljeta, dok igrač nema namjeru da ga produži, što ide u korist Milanu, koji upravo u tome vidi svoju priliku.

Od početka prijelaznog roka Nikola Kalinić se povezuje sa mogućim odlaskom u Rossonere, a sada bi zajedno sa Badaljem u paketu mogao stići na San Siro. 

Ono što ide u korist Milanu jeste to da je Milan Badelj nedavno promijenio agenta, a ozvaničio je saradnju sa Alessandrom Luccijem, koji je također predstavnik šefa Milana Montelle kao i novog pojačanja Rossonera Leonarda Bonuccija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti