15

Komentari (15)

Korisnik1966
Ko je ta,gdje je ta Engleska?????
Evander
Pa ko ce znat za najneuspjesniju naciju na svijetu? Prestanite dizat euforiiju, g.l.upi novinari naigoreg portala u drzavi i pomirite se da smo najgora najcija u svakom sportu.
BoSniaN_BuLL
Koliko dobivas da i ovu ekipu u reprezentaciji pokvaris! Gladni para neki bosanci, sto bi prodali drzavu da dobiju malo para i odu van bosne!
Evander
Nema se tu sta pokvarit, cinjenica je da smo ispodprosjecna repka u rangu San Marina, Andore, Malte....Lazna potpaljivanja i euforija od kvazi preplacenih novinara ne vodi nidje, u to smo se milion puta uvjerili, sve dok shvatimo da smo najneuspjesnija nacija na dunjaluku i da se ne nadam nicemu, jer imamo gubitnicki mentalitet, bice bolje. Odlazak iz drzave je druga tema, a prodaja drzave je da smo mi balije davnih dana prodali drzavu. Al nema veze samo nek se ne puca
BoSniaN_BuLL
Ti nemas pojma sta glava radi, volio bi da samo jednu godinu nesto treniras bilo sta, i da ti neko uvijek govori da si los, kako ces odigrati a kako bi odigrao kada bi ti neko davao pozitivu! Ti ne zbas samo o nogometu i sportu nego nemas pojma o zivotu i sta je bitno u zivotu!
BoSniaN_BuLL
Moras jednom citati o eksperimentu sa cvijecem, gdje su ucesnici jednog razreda hvalili cvijece a drugi ruzili, zapitaj koje se osusilo a koje nije, ti nemas pojma, samo se pametno pravis!
BoSniaN_BuLL
Ti si neko sto kvari dobro i siri lose, a jednom ces saznati i ti, sta je bitno u zivotu!
Evander
Prica ti je prava nonsense, mislim da bi trebao poslusati razgovor izmedju Lulica(naseg bivseg reprezentantivca) i mislim da je Handanovic( golman Slovenaca) Imat ces malo jasniju sliku. A to jesam li aktivan u treningu i tako tim stvarima je moja privatna stvar, ja znam.svoj limit i znam da sam svaki svoj cilj ispunio.
BoSniaN_BuLL
Ima i takvi sto svoj cilj samo moze ispuniti kada ruzi druge i tako da moze bolje i sretnije ispunjavati svoje ciljeve!
Evander
Decko pricas nepovezano, nemas nijedan argument.... Ja za razliku, od nasih balenata, prihvatim kritiku kakva god da je, al dokazem svima da mogu biti bolji i ispuniti svoj cilj....ako tipa nemogu dici stoju na bencu ili nemogu uradit biciklo sa loptom(karikiram) ja cu za par dana sve to naucit, jer imam ugradjen cok. A ovi gubitnici to nemaju,jel ti sad jasnije?
BoSniaN_BuLL
A tvoji lazovi da su lulic i handanovic mislii na ovu ekipu je laz, kao tvoj karakter sto je lazan! Mozda po internetu pokazes svoj pravi karakter pa u pravom zivotu mozes sa maskom da ispunis ciljeve a po internetu ispraznis istinski karakter!
Evander
Ne znas ti oko dvije sastavit, ne bi me cudilo da je iza tvog nicka neko od ovih kvazi novinara
BoSniaN_BuLL
Ma ti zivis u fantaziji i u nicemu nemas profesjonalni ugovor a blatis prosesjonalne sportiste, van realnost si ti jarane! Smojesan ba za mene!
Isar
Takih pesimisti poput tebe ima na svakom koraku i nije vam bas lako. Ni ja nisam ocekivao nista posebno od repke ali sad kad je ovaj staf dosao imam nade da ce bar ostavit srce na terenu a to mora pozitivne rezultate dati...ali vidjet cemo
Evander
Kakvo srce care? Da li si vidio trening repke, da li si primjetio kako nase balerine izbacuju slike sa kafica, sa vecera, bazena itd...Dakle igracima je ovo odmor, banja jer oni utakmice repke ne shvataju ozbiljno(cast izuzetcima) Iznosim cinjenice, nemora znacit da sam negativan, to je mojw misljenje i ja postujem tvoje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.