3

Komentari (3)

Sema1991
svako ko je normalan i ko prati fudbal jako dobro zna da Englezi igraju gotov svaki dan a da ostale lige i klubovi igraju samo vikendom tako da skontaj malo pa komentiraj nešto ?
Sema1991
kad skontas koliko puno utakmica englezi odigraju a koliko ostali timovi onda mislim da ćes uklonit taj komentar i da ćeš vidit da uopće nemas pojma o fudbalu a što se tiče najači liga Engleska je definitvno najača i najzahtevnija
Hamuš
Po čemu su to Englezi glavni favoriti za osvajanje prvog mjesta? Je li to isto ona priča kako je njihova liga najjača pa kad se u knock out fazi nekog europskog takmičenja bilo koji engleski klub sretne sa španskim predstavnikom španski ih nalupa.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.