Engleska na Hrvatsku bez zvijezde Tottenhama

Trippier se povrijedio

Engleska na Hrvatsku bez zvijezde Tottenhama

Selektor engleske reprezentacije Gareth Southgate u predstojećoj utakmici protiv Hrvatske neće imati na raspolaganju Kierana Trippiera.

Dvadesetosmogodišnji nogometaš Tottenhama je u subotnjoj utakmici sa Crystal Palaceom zadobio povredu prepone, a premda se pojavio na okupljanju reprezentacije, ipak neće biti u mogućnosti da igra.

Engleski mediji su objavili da Trippier osjeća bolove, te da je poslat u svoj klub na oporavak nakon što je procijenjena težina povrede, a osim njega na okupljanju nije prisutan ni Danny Welbeck koji je prošle nedjelje zaradio težu povredu.

Podsjećamo, Engleska i Hrvatska se u sklopu Lige nacija sastaju 18. novembra na Wembleyju, dok je nekoliko dana kasnije na programu prijateljski duel sa SAD-om.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi