Vrijedilo je čekati: Novi stadion Tottenhama izgleda fantastično!

13. januara se igra prvi meč

Vrijedilo je čekati: Novi stadion Tottenhama izgleda fantastično!

Endin Čaušević

Navijači Tottenhama već mjesecima čekaju da se završe radovi na novom stadionu, te da ekipa ponovo zaigra na White Hart Laneu.

Tottenham je na novom stadionu koji se nalazi na mjestu legendarnog White Hart Lanea trebao igrati početkom ove sezone, ali se to nije desilo jer radovi još uvijek nisu završeni. Međutim, čini se da je sada i to pri samom kraju, te bi uskoro Tottenham trebali gledati na novom stadionu.

Klub već mjesecima radi punom parom da se što prije svi radovi završe, te da stadion bude i zvanično otvoren. U javnosti nije bilo mnogo slika o unutrašnjem izgledu White Hart Lanea, no na Twitteru se konačno pojavio snimak koji je mnoge ostavio bez teksta.

Novi White Hart Lane izgleda zaista fenomenalno, te je vrijedilo čekati završetak radova. Tottenham bi prvi meč na novom stadionu trebao odigrati 13. januara naredne godine kada će ugostiti ekipu Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi