Engleski klubovi zainteresovani za Tonija Šunjića?

Stuttgart želi zadržati bh. reprezentativca

Engleski klubovi zainteresovani za Tonija Šunjića?

Defanzivac bh. reprezentacije Toni Šunjić prije nekoliko dana je pogotkom uljepšao svoj debi za Stuttgart. 

Sudeći po pisanju britanskih medija, Šunjić neće dugo nastupati za Stuttgart i navodno za njegove usluge su interes pokazali Aston Villa, Everton i novajlija Bournemouth.

Šunjić je u svom premijernom nastupu u Bundesligi pokazao da će biti veliko pojačanje, a koliko su pomenuti klubovi spremni ponuditi Stuttgartu na ime obeštećenja i dalje nije poznato. 

Podsjetimo, Šunjić je u Stuttgart stigao u finišu prijelaznog roka iz Kubana, a tokom dosadašnje karijere nastupao je još za Zoryu, Kortrijk i Zrinjski. Dres seniorske reprezentacije je oblačio četranest puta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.