Mourinho o suspenziji: Učinio sam ono što sam morao

Posebni presjedio meč na tribinama

Mourinho o suspenziji: Učinio sam ono što sam morao

Fudbaleri Manchester Uniteda slavili su danas u gostima kod Swansea sa 3:1 u okviru Premiershipa.

Crvenim đavolima danas nije nedostajala mnogo pomoć Josea Mourinha koji je zbog kazne FA-a morao meč u Velsu da presjedi na tribinama.

Posebni je nakon meča poručio da mu to nije predstavljalo problem i da je olakšavajuća okolnost bila ta da je mogao komunicirati sa asistentom.

"Učinio sam što sam morao. Napravio sam nekoliko promjena, prenio poruke koje sam želio reći timu i bio sam u svlačionici prije početka meča i tokom poluvremena. Jedna stvar je kad vas suspenduju, a da ne smijete komunicirati sa asistenom, a kada smijete komunicirati, onda je to druga stvar", rekao je Mourinho pa se osvrnuo na igru Ibrahimovića.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Napadač nije beskoristan ako ne postiže golove. Ukoliko ne postiže golove i ne radi ništa za tim, onda je beskoristan, ali ukoliko ne postiže golove, a radi sve ostalo, onda je veoma bitan. Dakle,radio je mnogo bitnih stvari i nisam bio zabrinut. Danas su nam trebali golovi i on ih je postigao".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti