Engleski mediji otkrili zašto je Mourinho otjerao Giggsa iz Manchester Uniteda

Skrivali pravu istinu

Engleski mediji otkrili zašto je Mourinho otjerao Giggsa iz Manchester Uniteda

E. Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho jučer je dobio otkaz u Manchester Unitedu nakon serije loših rezultata u prethodnim sedmicama.

Čelnici s Old Trafforda odlučili su se zahvaliti na saradnji Mourinhu koja ja trajala nešto više od dvije godine. United ove sezone igra daleko ispod očekivanja, a nakon poraza od ljutog rivala Liverpoola odlučeno je da on više neće biti trener Crvenih đavola.

Baš kao i u svakom klubu Mourinho je i Unitedu napravio nekoliko stvari o kojima će se još raspravljati. Nakon što je na ljeto 2016. godine stigao umjesto Van Gaala prvo što je uradio jeste da je iz ekipe otjerao legendu kluba Ryana Giggsa.

Navijači su itekako zamjerili na tome, a Mourinho nikada nije htio otkriti razloge zbog čega je to uradio. No, sada je sva prljavština isplivala na površinu i britanski Times je uspio saznati prave razloge Giggsovog odlaska s Teatra snova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Giggs je do Mourinhovog dolaska bio prvi pomoćnik u klubu što danas oponaša Michael Carrick. Ipak, Mourinho mu se zahvalio na svemu i poručio da neće biti tio stručnog štaba zbog toga što je imao aferu s bratovom ženom nekoliko godina prije toga.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Horde
a ja glupog teksta, i na kraju nigdje razloga nikakvog. Samo ss.ba novinari ovo mogu napisati
13 15
karlhajncbrazzzo
Ko je imao aferu sa bratovom ženom? I čiji je brat?
3 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti