Englezi ludi za Bilićem: Ima lice gangstera i svi ga se boje

Napravio senzaciju na Etihadu

Englezi ludi za Bilićem: Ima lice gangstera i svi ga se boje

Hrvatski trener Slaven Bilić jučer je uspio sa svojim West Hamom prirediti senzaciju u okviru 6. kola Premiershipa i pobijediti Manchester City na Etihadu rezultatom 2:1.

A ono što je važnije za Bilića, jeste da su u klubu prezadovoljni načinom na koji obavlja svoj posao. Kako i ne bi, West Ham je drugi na tabeli. 

"Voljeli bi dobiti malo te hrane koju Bilić ‘trpa’ u svoje igrače. Slaven je čudesan, ima lice gangstera i svi ga se plaše", neke su od pohvala na račun Bilića, a BBC je otišao i korak dalje:

"Bilić je fantastičan menadžer, West Ham je u igri za naslov!"

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nije dugo trebalo Biliću da dobije i svoju pjesmu. Navijači West Hama su u podlogu pjesme Beatlesa 'All You Need Is Love' umjesto riječi Love ubacili Slav. Tako sada popularnu pjesmu pjevaju All You Need Is Slav (Sve što trebaš je Slav).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.