11

Komentari (11)

Sajaga
I kroz sport albanci ostvaruju politicke poene.
user1571956549
Kosovo republika.... Ko sad zove pivu hahahahaha
Svojprisebi
Davno sam ja reko kosovo je americka 52 il koja vec republika. Samo se njima i ulizuju amerima i braci englezima. Ufff ko vas ne zna....
Dobojlija
A srbija se ponasa kao ruska kolonija(nisu Ukrajinci dzabe vikali da je srbija ruska *****)
Svojprisebi
bolje s rusima i blizi su nam geografski i etnicki nego genocidasima koji pobise sve gdje god dodjose (nema traga indijancima vise e to je genocid)
Svaki dan se pise i govori o Rusiji i o Putinu u srpskim medijima i to do velikog fanatizma, enoga Putin kad hoda uvijek stavlja ruke preko guzice da mu slucajno ne bi Vucic uletio u guzicu.
****aru Svojprisebi kazi mi ciji je grad Soci, zasto tamo vise nema Cerkeza, Soci je grad Cerkeza, vidis Americka sranja a ne vidis Ruska sranja, zasto Cercenija nije slobodna od Ruskog jarma, dok je Srbija davno slobodna od Turskog jarma, Rusija je nastala velika otimacinom isto onako kao sto je nastala Amerika nad Indijancima, hoces da kritikujes Ameriku a zmiris nad Ruskim sranjima, Cercenija je pod ropstvom Rusije jos od carske Rusije i nije slobodna ali zato je Srbija slobodna od Turaka poslije 500 godina. Udji na youtube i vidi kako je nastala velika Rusija, originalna autohtona Rusija bila bi upola manja da nije bilo osvajanja, koliko je jos Rusija otela od susedni pogranicni zemalja, Finske, Poljske i ostali pogranicni zemalja sa Rusijom.
Benjamingst
Svojprisebi a vi se samo ulizujete Rusij....
Dobojlija
Ma ko jos **** I amere I ruse ,ni jedni ni drugi nam nisu blizu,ko misli da ce ovdje biti rusija budala *****lje da sei sami sobom bavimo
Zippo
Kosovo republic
leader_of_wolves
Republika Kosovo!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti