Englezi otkrivaju sljedeći Bilićev posao

Ukoliko dobije otkaz

Englezi otkrivaju sljedeći Bilićev posao

Ako je suditi prema pisanju Talksporta, Slaven Bilić neće dugo biti bez angažmana ukoliko mu West Ham uruči otkaz.

Čekićari pod Bilićevim vodstvom igraju ispod svih očekivanja. Od mogućih 27 bodova na svom kontu imaju samo osam i u žestokoj su borbi za opstanak, pa stoga ne čudi što se na Otoku sve više govori o tome da će hrvatski trener uskoro postati bivši.

Ukoliko dođe do toga, Bilić ne bi bio dugo bez posla, jer je navodno favorit za preuzimanje nogometne reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država. Smatra se da bi Bilić bio pravo rješenje za smjenu generacije u reprezentaciji Sjedinjenih Američkih Država, s obzirom da je sličan zadatak imao i u Hrvatskoj.

Amerikanci su trenutno bez selektora nakon što je kormilo napustio Bruce Arena. Njega je, podsjetimo, koštalo to što je reprezentacija po prvi put od 1986. godine ostala bez plasmana na Svjetsko prvenstvo. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Uz Bilića, kao mogući selektor spominje se još Laurent Blanc. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi