Englezi tvrde: Partey dogovorio četverogodišnji ugovor sa Arsenalom, poznato i koliko će zarađivati!

Dogovoreni lični uslovi

Englezi tvrde: Partey dogovorio četverogodišnji ugovor sa Arsenalom, poznato i koliko će zarađivati!

Esmer Oštraković

Uprava Arsenala za sada je zvanično dovela jedno pojačanje, a riječ je naravno o Willianu koji je kao slobodan igrač pojačao Topnike.

Arsenal je u pregovorima sa nekoliko nogometaša za koje Arteta smatra da bi mogli pojačati njegovu ekipu.

Kako javljaju engleski mediji, dogovor je "pao" i sa Thomasom Parteyem, trenutnim nogometašem Atletico Madrida.

Topnici će tako aktivirati otkupnu klauzulu za ovog nogometaša koja iznosi 50 miliona eura, a lični uvijeti sa Parteyem su već dogovoreni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cijela stvar trebala bi biti završena do kraja augusta ili u prvoj sedmici septembra, kada bi Partey trebao biti predstavljen kao novi nogometaš Arsenala.

On je dogovorio ugovor na četiri godine, te će zarađivati 200 hiljada funti sedmično, a trebao bi biti veliko pojačanje za vezni red Arsenala.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Milos1312
Nadam se da je ovo istina, bio bi veliko pojacanje. Uz dobrog stopera + saliba, mogli bi se nadati top 4 i LP.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi