James Rodriguez otkrio gdje nastavlja karijeru?!

Sve je rekao u posljednjoj izjavi

James Rodriguez otkrio gdje nastavlja karijeru?!

Esmer Oštraković

James Rodriguez pao je u drugi plan u Real Madridu i sasvim je jasno da će karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.

Navodno je za njegove usluge najviše zagrijan Atletico Madrid, ali James ne želi ostati u Španiji.

On je učestvovao u pocastu Daniel Habifa, te je otkrio mnoge stvari vezane za nastavak svoje karijere.

"Igrao sam u nekoliko dobrih liga i tu nedostaju Seria A i Premier liga. Znam gdje želim da idem, a znam i da me tamo žele. Odlazak u Englesku bio bi sjajna stvar, to je najbolja liga na svijetu", započeo je Rodriguez, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Još uvijek nisam siguran gdje ću nastaviti svoju karijeru. Sve bi trebalo biti završeno u narednih nekoliko dana ili sedmica. Izabrat ću klub gdje ću igrati, gdje sam sretan i gdje smatram da će me svi zavoliti", završio je James Rodriguez.

Jasno je da bi Rodriguez karijeru mogao nastaviti u Engleskoj, a samo su dva kandidata za njegov potpis, a to su Arsenal i Manchester United.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi