Englezi u stilu odgovorili na spisak za EP

Demantovali da je objavljen spisak igrača

Englezi u stilu odgovorili na spisak za EP

Endin Čaušević

U engleski medijima danas se pojavila informacija da je FA slučajno objavila spisak igrača za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Ova vijest danas je bila pravi hit na društvenim mrežama, a mnogi mediji nisu mogli vjerovati da je FA napravio ovakav kiks. Nakon što su se oglasili i neki od fudbalera koji nisu na spisku, FA je preko Twittera dao odgovor.

Zvanični Twitter profil Engleske koju vodi FA, objavio je demant na današnji spisak reprezentacije Engleske. Oni su jednim video krako poručili da je vijest o spisku lažna, te da se ovaj propust nije desio.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi