Luzersko izdanje Arsenala, Ronaldov hat-trick izazvao ludnicu na Old Traffordu

Premiership

Luzersko izdanje Arsenala, Ronaldov hat-trick izazvao ludnicu na Old Traffordu

Edmir Škorić

Imali su dobru priliku da iskoriste kiks Tottenhama, ali igrači Arsenala nisu uspjeli.

Nakon što je Tottenham neočekivano danas s 1:0 kod kuće poražen od Brightona, ukazala se prilika Arsenalu da se vrati na četvrto mjesto, ali momčad Mikela Artete zakazala je na gpostovanju kod Southamptona, gdje je poražena s 1:0.

Gosti iz Londona imali su veliki broj dobrih šansi, ali Forster je odlučio da danas razočara Topnike. Odbranio je sve što je išlo u njegova vrata, a Sveci su jedini gol postigli u samom finišu prvog dijela. Strijelac je bio Bednarek.

Manchester United je na Old Traffordu ugostio Norwich i mnogo se patio. Iako su vodili s 2:0 zahvaljujući dvostrukom strijelci Cristianu Ronaldu, Crveni vragovi su na kraju jedva stigli do pobjede. Norwich je uspio da se vrati, ali je United uspio doći do pobjede od 3:2.

U 76. minuti je sjajni Ronaldo ponovo pokazao da je klasa, pa zabio za tri boda koja su United odvela na peto mjesto i nastavit će ovaj tim trku za četvrtom pozicijom kako bi igrao u Ligi prvaka naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U najmanje zanimljivom duelu današnjeg programa Premireshipa, Brentford je kao gost pobijedio Watford s 2:1.

Norgaard i Jansson su pogađali za goste, a drugi gol stigao je u 96. minuti na asistenciju Eriksena. Dennis je pogodio za Watford u 54. minuti.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Husrefbeg22
Meni bode oci: "Luzersko izdanje Arsenala" Nemojte po svaku cijenu anglicizirati nas jezik. Mi imamo sasvim dobru rijez a to. Sasvim bi bio bolji naslov i narodu prikladniji: "Gubitnicko izdanje Arsenala". Umjesto tudih rijeci: koristimo, stitimo i cuvajmo nas bosanski jezik.
22 1
Ade1
Hvala Arsenalu i Tottenhamu, aaa joj ovoga Penalda samo daje golove iz penala hahahaha Norwich imaju sreće vise nego sto su teški
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi