Enrique: Otvoreni smo za kupovinu u prelaznom roku

Trener Barcelone

Enrique: Otvoreni smo za kupovinu u prelaznom roku

Kako se januarski prelazni rok u svijetu fudbala približava, tako postoji sve više špekulacija o transferima velikih klubova.

Mnogi fudbaleri povezuju se i sa Barcelonom, a njihov trener Lusi Enrique poručuje da je Barcelona uvijek otvorena za kupovinu u prelaznom roku.

"Neću biti posebno originalan ni ovog puta pa ću reći isto što i prije dvije godine. Barcelona je otvorena da napreduje i da kupuje u prelaznom roku", rekao je Enrique i nastavio:

"Ukoliko bude postojao neki fudbaler koji se poklapa sa našim interesom i ukoliko cijena bude primamljiva, uvijek ćemo biti otvoreni. Sve zavisi od toga da li će nam to trebati manje ili više".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da u ovom prelaznom roku Barcelonini najveći rivali Real Madrid i Atletico neće moći kupovati zbog zabrane od strane FIFA-e.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi