Enrique ponovo selektor Španije!

Zvanično imenovan

Enrique ponovo selektor Španije! · Zvanično

Luis Enrique se i zvanično vratio na mjesto selektora reprezentacije Španije. 

Ova informacija u javnost je procurila još sinoć kada je dosadašnji selektor Robert Moreno navodno ušao u svlačionicu i u suzama igačima saopštio da je dobio otkaz.

Vijest je šokirala špansku i svjetsku javnost prije svega zbog činjenice da Moreno nije zadržao posao pomoćnika u stručnom štabu kojeg je imao ranije, već je na tu funkciju imenovan Juan Carlos Unzeu.

Španci su na današnjoj press konferenciji predstavili Enriquea kao novog/starog selektora, a u narednim minutama će obrazložiti i zašto Moreno nije ostao u stručnom štabu.

Podsjetimo, Enrique je ljetos odstupio s mjesta selektora kao bi se posvetio kćerki koja se borila protiv raka.

Top Komentari

Rekorderi
Glavu gore, sigurno ti nije lako u životu ali života mora ići dalje. Yebiga. Sretno
1 0
AT1506
?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi