Enrique: Šesti gol je djelo svakog navijača Barce na svijetu

Trener Barce nakon nevjerovatne pobjede

Enrique: Šesti gol je djelo svakog navijača Barce na svijetu

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras su napravili čudo plasmanom u četvrtfinale Lige prvaka u okršaju protiv PSG-a.

Katalonski klub je u prvoj utakmici poražen sa 4:0, a nakon te utakmice na udaru javnosti našao se Luis Enrique. Trener Barcelone je pred ovaj meč izjavio da njegov tim može postići šest golova i proći dalje, a mnogi su mu se smijali u lice nakon te izjave. Ipak, Barca je večeras pokazala svoju snagu i slavila je sa 6:1.

Nakon utakmice na Nou Campu trener Barcelone izjavio je da je organizacija ekipe na terenu bila spektakularna, te da malo ko može shvatiti koliko je njegova ekipa rizikovala.

"Organizacija ekipe bila je spektakularna, malo će ko shvatiti koliko smo rizikovali od prve minute. Mnogo emocija je sada tu, ovo je bio herojski poduhvat svakog člana ovog kluba. Mnogo stvari se desilo. Ključ je bio u tome da imamo vjeru u prolaz i izgledali smo eliminisano u 84. minuti. Ipak, svaki šut je nada i igrali smo do kraja tako. Šesti gol je djelo svakog navijača Barcelone na svijetu", rekao je Enrique.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti