10

Komentari (10)

ibrahim51
Pilot koji je stradao nije imao licencu za voznju aviona stoga nije trebao ni biti u avionu.Ako je bilo ne vrijeme a avion u kojem su stradali nije bio za let u nevremenu. Pa jos neko je Sala tako teci natjerao da leti u avionu za Kardif.Neko je ovdje dobro zakazao. Nasao se Sale prvi pa sta.On je bio taj oko koga se sve vrtilo.Trebaju se ljudi boriti sta ih ceka nakon smrti. To je pitanje svih pitanja. Vidimo ovaj zivot i svijet je prolazan.A buduci svijet je vjecan.A za ovosvjetski zivot ce mo sigirno biti pitani.
amkobr
Izgleda da drugi putnici stadalog aviona nisu ni bitni, svjetska javnost pravi razliku iako su pred Bogom svi jednaki... Užasno! !!!
Chepich
Pravi epilog tragedije: KLIKOVI !
Chepich
Ništa protiv momka, žao mi je što je poginuo naravno, ali mediji su ovu priču izmuzli maksimalno, pogotovo sportsport...
vanja8
Pocivaj u miru Emiliano...
rajvosa46
Velika tuga. Pocivaj u miru. Nadam se da nece stati potraga i za pilotom i on je jednako vazan.
Emir
Uzalud se nadas vjerovatno su vec obustavili potragu cim su identifikovali Salu.
DamirT
Jednako je vazan osobama poput nas,kad se nekom bogatasu bore za zivot ili kad je u opasnosti organizuju potragu koju zavse u roku 2-3 dana,a sad ce kao trazit pilota i za koji dan reci ne mozemo ga naci,lose vrijeme i nikad ga nece nac
Adnaan123
Da, tesko da ga mogu naći...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.