Erbez nakon jučerašnjeg uspjeha: Ovi igrači su junaci

Mijenjao Malkočevića na klupi U17 selekcije

Erbez nakon jučerašnjeg uspjeha: Ovi igrači su junaci

Kadetsku selekciju Bosne i Hercegovine u jučerašnjoj utakmici protiv Danske, koja je bila odlučujuća na putu prema Euru, predvodio je Zoran Erbez.

Erbez je na najbolji mogući način nadomjestio odsustvo Sakiba Malkočevića, a nakon trijumfalne pobjede nije 'poletio' u visine, štaviše zasluge je pripisao igračima, stručnom štabu i N/FSBiH.

„Iako nam je nedostajalo nekoliko igrača, momci su pokazali zalaganje, htijenje i zasluženo su se plasirali na Evropsko prvenstvo. Protiv Danske smo pokušali da anuliramo njihove dobre strane. Oni imaju veoma brze ofanzivne igrače. Kompletna su ekipa, veoma kvalitetna. Uspjeli smo, a imali smo i sreće jer nam je rezultat iz meča Austrija - Francuska išao na ruku. Napravili smo veliki uspjeh", kazao je Erbez za zvaničnu stranicu krovne kuće bh. fudbala.

Erbez čestita svima koji su zaslužni za ovaj rezultat.

„Čestitke igračima, oni su pravi junaci. Velike zasluge za ovaj uspjeh idu Sakibu Malkočeviću i svima u stručnom štabu, Adinu Mulaosmanoviću, Damjanu Ratkoviću, Nenadu Džidiću, Marku Zovku, Adnanu Satroviću, Branislavu Tešanu, Fuadu Keči, ali i ljudima iz Saveza koji su uvijek uz sve naše selekcije i zahvaljujući kojim smo imali prave pripreme za ovaj turnir.“

Top Komentari

Harisss
Svaka cast. Juce ste bili nepravedno u sjeni utakmice seniora iako je vasa utakmica nosila vecu dobit a to je plasman na EP u Englenskoj. Svaka cast decki, vama i strucnom stabu kapa do poda.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi