5

Komentari (5)

Salence
Mala ispravka...Bailly je ranije dogovorio s Milanom sve oko ugovora,to je rješena stvar,a Milan sad preovara s Manchester Unitedom oko uslova za moguću/obaveznu kupovinu na kraju sezone,poslije 6 mjeseci posudbe.Za Man Utd nije u prvoj postavi,no,engleski stoperi su i te kako jaka roba u Italiji,ponajprije radi tempa i stečenih radnih navika.Bude li upola kao Tomori....dobro došao.Forza Milan!
demar
Sve sto niko nece, talijani kupuju s radoscu
Sars33
Baily je stvarno stracas igrac. Da nije mu povreda mozda bi ga smatrali najboljim odma iza Ramosa... stvarno je strasan igrac, ali zbog tih povreda niko ga nece, eno zaigro je nakon duzeg vremena u Unitedu i evo opet se povrijedio, al sto se tice igre na terenu stvarno zna izvuc lik loptu i u zraku
user1601076490
Kakav Baily i Ramos, pokri se carsafom sine.
meepo
@user1600086490 kad je zdrav, Bailly jedan od najboljih stopera u EPL-u. Da ga povrede nisu unazadile sad bi on vrijedio jedno 150-200 miliona.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.