Legendarni Cantona šokirao objavom: "Ja sam novi menadžer Manchester Uniteda"
Foto - Instagram

Zanimljiva objava na Instagramu

Legendarni Cantona šokirao objavom: "Ja sam novi menadžer Manchester Uniteda"

M. Šljivak

Legendarni francuski fudbaler Eric Cantona (55) objavio je na Instagramu kako je on novi menadžer Manchester Uniteda.

Ovaj 55-godišnjak koji je 1997. godine okončao veliku karijeru u dresu Manchester Uniteda, saopštio je kako je on novi menadžer Crvenih đavola.

"Želim vam saopštiti ekskluzivnu vijest da sam novi menadžer Manchester Uniteda. Kasnije ću vam saopštiti imena mojih pomoćnika. Vidimo se uskoro", rekao je Cantona.

Naravno, vrlo je vjerovatno da se radi samo o šali, a moguće je da je i Cantona u nekom projektu koji ga ponovo povezuje sa Unitedom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cantona nema menadžerskog iskustva, a radio je samo kao selektor reprezentacije Francuske u fudbalu na pijesku.

On je kao fudbaler za United igrao od 1992. do 1997. godine i zabio je 82 gola u 185 nastupa.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1621626775
On i Roj Kin da su u strucnom stabu samo da kontrolisu disciplinu i da prate zalaganje moze bit trener ko god hoces onakoj ekipi. Treba neko ko smije panjeve ostavit na klupu i zakucat ih tamo a ne pica ko ole koi uporno forsira igrace koi mu greskama vracaju !!!!
7 0
Vienner
Pogresan doping uzeo
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi