Legenda Liverpoola savjetuje Pochettinu da bježi iz PSG-a: "Sutra bih došao u United da sam on"

Argentinac sve bliže Teatru snova

Legenda Liverpoola savjetuje Pochettinu da bježi iz PSG-a: "Sutra bih došao u United da sam on"

E. Čaušević

Prethodnih dana uveliko se špekuliše o tome da Mauricio Pochettino želi napustiti PSG.

Prije nekoliko dana pojavile su se špekulacije da je Pochettino jedan od kandidata za novog trenera Manchester Uniteda što je mnoge iznenadilo s obzirom da je pod ugovorom s PSG-om.

Međutim, Pochettino je itekako zainteresovan da preuzme Manchester United jer u PSG-u nije baš najsretniji s atmosferom u svlačionici.

Jasno je da je na ekipi ogroman pritisak ove sezone da osvoje Ligu prvaka jer imaju nekoliko nevjerovatnih igrača, ali također sigurno je da ni Pochettino nije baš lako sve to da vodi i drži u najboljem redu.

Navodno, Pochettino je spreman da napusti PSG i preuzme Manchester United, te čak plati odštetu francuskom klubu kako bi raskinuo svoj ugovor.

Parižani su sinoć gostovali upravo u Manchesteru gdje su poraženi od Cityja sa 2:1, a nakon utakmice nekadašnji engleski igrač Jamie Carragher savjerovao je Pochettinu da napusti PSG.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Pochettino mora da što prije napusti PSG. Ukoliko ima šansu da ide u Manchester United ne treba dugo da razmišlja. Da sam na njegovom mjestu sutra bih napustio PSG i otišao u United", rekao je Carragher.

Pochettino je preuzeo PSG početkom ove godine kada je stigao izmjesto Thomasa Tuchela, te ima ugovor do ljeta 2023. godine.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti