Erić: Nemamo čega da se plašimo, protiv Slobode idemo po prvu pobjedu

Golman Zvijezde 09 za SportSport.ba

Erić: Nemamo čega da se plašimo, protiv Slobode idemo po prvu pobjedu

S. Mlaćo

Zvijezda 09 je jučer došlo do historijskog boda u Premijer ligi BiH. Na otvaranju nove sezone PL ovaj tim osvojio je bod na gostovanju kod Mladosti Doboj Kakanj (0:0), te su izabranici Milana Đuričića sa osmijehom dočekali posljednji sudijski zvižduk.

Jedan od junaka Zvijezde 09 bio je sjajni golman Filip Erić (23) koji je u par navrata zaustavio pokušaje Dobojlija. Dan nakon meča Erić je govorio za SportSport.ba.

"Generalno mi smo zadovoljni osvojenim bodom. Ipak smo novajlije u ligi i svaki bod, pogotovo na strani, u ovakvim utakmicaa je dobro došao. Sa moje tačke gledišta zadovoljan sam, uspio sam da sačuvam mrežu i to najbitnije od svega. Odmah se okrećemo meču drugog kola protiv tuzlanske Slobode", kazao je Erić te osvrnuo na taj duel.

"Protiv Mladosti smo vidjeli da možemo da igramo i da nemamo čega da se plašimo. Igramo kući i sigurno da ćemo tražiti prvu pobjedu u Premijer ligi".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zanimljivo da je Erić u januaru stigao u redove Zvijezde 09 upravo iz Slobode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi