Erić: Počeo sam prvenstvo, Kjosevski završio, vidjet ćemo šta će biti...

Golman Plavih nakon poraza

Erić: Počeo sam prvenstvo, Kjosevski završio, vidjet ćemo šta će biti...

S. Grebović

Željezničar je danas u Antaliji odigrao posljednju pripremnu utakmicu protiv ukrajinske Zorye od koje je poražen sa 4:0.

Za ukrajinsku ekipu su po dva gola postigli Liedniev i Kocherhin, a svoje viđenje ovog meča je u izjavi za Sportsport.ba iznio golman Plavih Filip Erić.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica protiv jakog protivnika koji je trećeplasirani u prvenstvu Ukrajine koje je dosta jače od našeg. Dosta su jači od nas, ne treba se zavaravati. Sutra se vraćamo u Bosnu i Hercegovinu pa ćemo vidjeti gdje smo i šta smo. Promijenili smo štoperski tandem i oprobali koja je najbolja opcija. Na nama je da gledamo da damo maksimum u svakoj utakmici."

Na pitanje da li smatra hoće li on biti prvi izbor na golu Željezničara odgovorio je:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja sam počeo prvenstvo, a Veca (op.a. Kjosevski) završio, vidjećemo na kraju."

Top Komentari

Fce
Ovaj I Kosjevski su golmani za trecu ligu Albanije Zeljo nikad losije golmane nije imao
1 1
dragonBH
Kad sam sliku ugledo mislio sam da je Higuain :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi