Otkrivena tajna večere Sir Alexa i Ten Haga - Sastanak u četiri oka imao je svoje razloge
Sir Alex Ferguson je pozvao na večeru Erika ten Haga i ova fotografija je oduševila sve (Foto: Twitter)

Ferguson organizovao sastanak

Otkrivena tajna večere Sir Alexa i Ten Haga - Sastanak u četiri oka imao je svoje razloge

M. Šljivak

Manchester United ove sezone igra fenomenalan fudbal i Crveni đavoli se na nekoliko frontova broje za trofeje. Nizozemac Erik ten Hag složio je sjajan tim i velikan s Old Trafforda ponovo izgleda kao u slavnim danima Sir Alexa Fergusona.

Erik ten Hag postao je novi junak Old Trafforda. Niko nakon odlaska Sir Alexa Fergusona nije imao toliko podrške od navijača Uniteda, ali Nizozemac je sve zaslužio sjajnim vođenjem tima.

Crveni đavoli igraju sjajan fudbal, bore se za trofeje gotovo na svim frontovima, a podrška nizozemskom stručnjaku stigla je i od čovjeka na čije ime se ustaje na Teatru snova.

Sir Alex je menadžera Uniteda pozvao na večeru. Razgovarali su u četiri oka, a Ten Hag je danas otkrio o čemu su razgovarali.

"Velika je stvar imati njegovu podršku. Uživam razgovarati s ljudima koji su istinski poznavaoci i eksperti", rekao je Ten Hag i dodao je:

"Želio je da mi pruži podršku i da pomogne koliko može. Manchester United je njegov tim i osjeća se dužnim da to učini. Želi nam samo najbolje. Bila je to zaista fenomenalna noć", rekao je Erik ten Hag.

Oglasi

Podsjetimo, Sir Alex Ferguson je Manchester United vodio od 1986. do 2013. godine i s njim je klub s Old Trafforda osvojio posljednji naslov prvaka.

U njegovoj eri klub je osvojio apsolutno sve što je mogao i treba poprilično vremena da bi se svi trofeji nabrojali.

Nakon njegovog odlaska 2013. godine klubu je krenulo veoma loše. Samo je Jose Mourinho uspio koliko-toliko vratiti tim na pobjedničke staze, ali svi ostali su bili izuzetno skromni u vođenju velikana s Teatra snova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Erik ten Hag i njegov tim trenutno izgledaju veoma dobro. Neće biti nikakvo iznenađenje ako Crveni đavoli ponovo počnu osvajati trofeje, pa čak i onaj u Premiershipu.

United je ove sezone jako blizu samog vrha Premier lige i za vodećim Arsenalom zaostaje samo pet bodova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi