Slikao se s Nunezom, a kada se on okrenuo skinuo je duksericu, no o reakciji Urugvajca će se pričati

Ispod se krio dres ljutog rivala

Slikao se s Nunezom, a kada se on okrenuo skinuo je duksericu, no o reakciji Urugvajca će se pričati

E. Čaušević

Urugvajski napadač Darwin Nunez nalazi se već mjesecima na meti ismijavanja jer mnogi smatraju da je Liverpool napravio grešku što ga je doveo iz Benfice. Međutim, iako za njega kažu da je izuzetno bahat on je pokazao svima da to nije tačno, te je i pored provokacije jednog dječaka oduševio sve svojom reakcijom.

Redsi su ljetos izdvojili čak 80 miliona eura za Nuneza koji je nakon odlične sezone stigao na Anfield i očekivalo se od njega da će nastaviti istim tempom, ali se to nije desilo.

Nunez je često na udaru kritika jer ne pruža partije koje se od njega očekuju, te često na utakmicama zna promašiti iz situacija iz kojih je vjerovatno lakše zabiti pogodak.

Sigurno da sve to Urugvajcu pravi ogroman pritisak, ali čini se da konačno ulazi u pravu formu. U prethodnim mečevima imao je nekoliko odličnih izdanja i pokazao je zašto je Liveprool za njega platio čak 80 miliona eura.

Pored svega toga u engleskim medijima pisalo se i o njegovom temperamentnom ponašanju i pokušavala se naći "dlaka u jajetu" kako bi se Nunez prozivao, ali je on svojim kritičarima sada začepio usta.

Naime, na društvenim mrežama u centru pažnje nalazi se video iz jednog lokala gdje je jedan dječak bio sa svojim ocem, a onda je ugledao Nuneza i pitao ga je za fotografiju.

Oglasi

Urugvajac je bez problema pristao da se fotografiše s njim, ali ni slutio nije kakvu provokaciju je ovaj dječak smislio.

Kada su se fotografisali Nunez je krenuo svojim putem, ali čuo je kako ga dječak doziva. Kada se okrenuo imao je šta da vidi jer je dječak skinuo duksericu i ispod je imao dres Manchester Uniteda koji je ljuti rival Liverpoola.

Međutim, Nunez je oduševio sve svojom reakcijom jer se samo nasmijao i dječaku je pokazao "palac gore" kao znak odobrenja za tu šalu koju je napravio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Što se tiče Nuneza on je odigrao ukupno 28 mečeva u svim takmičenjima u dosadašnjem dijelu sezone za Liverpool i zabio je 11 golova uz četiri asistencije.

Ovaj 23-godišnjak je upitan za sutrašnji meč osmine finala Lige prvaka na Anfieldu protiv Real Madrida zbog povrede koju je u subotu zadobio na gostovanju kod Newcastlea.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti