Najveći gubitnik u 2020. godini: Svi u svlačionici, a on i pola sata nakon utakmice nabija lopte

Doživio veliko razočarenje

Najveći gubitnik u 2020. godini: Svi u svlačionici, a on i pola sata nakon utakmice nabija lopte

Admin Čaušević

Mnogi igrači znaju povući pogrešan potez i totalno promašiti prilikom transfera. Nadaju se najboljem, međutim na kraju sve postane noćna mora.

Kroz noćnu moru posljednjih mjeseci prolazi i Christan Erikesen koji se ispostavio kao najveći gubitnik u 2020. godini.

Dok je igrao u Tottenhamu Danac je bio među najboljim veznjacima svijeta, s takvom reputacijom je stigao i u Inter u januaru, međutim nikada nije uspio pokazati svoj kvalitet.

Proteklih sedmica doživio je i nekoliko javnih poniženja, a jedno takvo je stigalo i prethodnog vikenda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, nakon što je Inter pobijedio Speziju svi igrači su otišli u svlačionicu, izuzetak je bio Eriksen. On je i pola sata nakon utakmice na terenu Giuseppe Meazze vježbao duge lopte.

Ovaj 28-godišnjak je ove sezone odigrao svega 12 utakmica. Giuseppe Marotta je kazao da se već radi na njegovoj prodaji, a sve izvjesniji je transfer u PSG.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mehinaldo
Dobar igrac ali mislim da se precjenio ali ima to i do lige i do ekipe realno nije njemu ta liga legla a nije ni neku sansu dobio mada mislim da je engleska liga za njega top i mislim da ko njega dovede iz engleske da ce bas ubosti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti