Eriksen u punom jeku pandemije koronavirusa u Milanu ostao bez smještaja

Morao napustiti hotel

Eriksen u punom jeku pandemije koronavirusa u Milanu ostao bez smještaja

E. Čaušević

Zbog pandemije koronavirusa svim građanima u Italiji naređeno je da ne nepuštaju svoje domove osim ako imaju neki hitan slučaj ili moraju otići do supermarketa i apoteke.

Situacija u Italiji je veoma ozbiljna i jasno je da je ova zemlja najviše pogođena koronavirusom. Zaraženo je i nekoliko igrača koji igraju u Seriji A zbog čega su ostali klubovi uveli dodatne mjere zabrane svojim fudbalerima.

No, u neočekivanom problemu u svemu tome našao se igrač Intera, Christian Eriksen. On je nedavno stigao u ovaj klub iz Tottenhama i još uvijek nije pronašao kuću u kojoj će živjeti.

Od dolaska u Inter danski igrač s porodicom živi u hotelu, ali je dobio naredbu da napusti hotel. Naime, svi hoteli u Milanu se zatvaraju na dvije sedmice zbog čega je Eriksen ostao bez smještaja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, u Interu su odmah reagovali i pronašli su mu smještaj za naredne dvije sedmice.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi