Nikad ne osuđujte unaprijed: Haalandovi autogrami sudiji imaju fantastičnu namjenu
Foto - Screenshot

Rumuni objasnili šta se dešava

Nikad ne osuđujte unaprijed: Haalandovi autogrami sudiji imaju fantastičnu namjenu

M. Šljivak

Interesantna scena desila se nakon utakmice četvrtfinala Lige prvaka odigrane na Etihadu između Manchester Cityja i Borussije iz Dortmunda (2:1).

Jedan od pomoćnih sudija u ovom meču je nakon meča u tunelu stadiona zatražio autogram od napdača njemačkog kluba Erlinga Haalanda, što norveški napadač nije odbio.

Haaland je stavio potpise na žuti i crveni karton i itekako je usrećio rumunskog sudiju.

Mnogi su smatrali da je ponašanje sudije Octaviana Sovrea neprikladno i da se ovakve stvari ne bi trebale dešavati u Ligi prvaka, no iza svega stoji zaista divna priča.

Fudbalski savez Rumunije saopštio je kako je Sovre uzeo autogram kako bi ga prodao na aukciji, jer na taj način želi da prikupi novac za pomoć djeci sa autizmom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sovre već duže vrijeme sarađuje sa centrom koji pomaže djeci i ovog puta se odlučio na neobičan potez kojeg su mnogi unaprijed osudili.

Potez vrijedan pohvale u svakom slučaju.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bh77
Svaka cast ?
3 0
ako1986
Ne sudi knjigu po koricama.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi