Borussia ima plan u slučaju Haalandovog odlaska: Zamjena je čudesni dvometraš
Foto - EPA

Kalajdžić meta BvB-a

Borussia ima plan u slučaju Haalandovog odlaska: Zamjena je čudesni dvometraš

M. Šljivak

Borussia iz Dortmunda mogla bi u ljetnom prelaznom roku ostati bez Erlinga Haalanda.

Sjajni napadač nalazi se na meti najvećih timova svijeta, a pregovori o njegovom transferu su počeli prošle sedmice.

Menadžer Mino Raiola i otac Alf Inge su obavili razgovore sa Barcelonom i Real Madridom, a ove sedmice bi se trebali naći sa zainteresovanim klubovima iz Engleske.

Borussia je već postavila cijenu za Haalanda. Evropski mediji tvrde da je cijena 150 miliona eura, ali cilj kluba je navodno zadržati čudesnog norveškog napadača.

Tim iz Dortmunda polako se sprema za odlazak svoje zvijezde. Njemački mediji tvrde da oni već imaju zamjenu za Haalanda, a toje austrijski napadač Saša Kalajdžić.

Ovaj 23-godišnji dvometraš igra zaista odlično u redovima Stuttgarta. Sigurno da bi u Borussiji mogao napraviti iskorak u karijeri i vidjet ćemo hoće li žuti dres obući već od naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kalajdžić je igra svoju drugu sezonu u Stuttgartu, a ranije je nosio dres Admire Wacker.

Ove sezone u Bundesligi je zabio 14 golova.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vedo_os
A samo Bayern slabi domaću ligu..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi