Barcelona spremila žestok odgovor Realu zbog Haalanda
Foto - EPA

Ne odustaju od sjajnog napadača

Barcelona spremila žestok odgovor Realu zbog Haalanda

Midhat Šljivak

Erling Haaland će uz Kyliana Mbappea biti najveća zvijezda ljetnog prelaznog roka.

Oba ova fudbalera povezuju se s Real Madridom. Ipak, malo je nerealno očekivati da ih Kraljevi mogu obojicu potpisati u istom periodu, pa je Mbappe za sada realnija opcija.

Katalonski list Sport danas je objavio kako su predstavnici Real Madrida već postigli dogovor s Erlingovim ocem oko transfera u Madrid.

Međutim, nekoliko sati kasnije isti list navodi kako ni Barcelona nema namjeru da tek tako odustane od dovođenja fenomenalnog norveškog napadača.

Novinar Ferran Correas otkrio je ponudu katalonskog velikana fudbaleru i njegovim agentima Minu Raioli i ocu Alfu-Ingeu.

Oglasi

Barcelona nudi 20 miliona eura po sezoni, ugovor na pet godina, te je spremna platiti sve kompenzacije koje traže otac i menadžer sjajnog napadača.

Također, u ponudu su uključeni brojni bonusi za učinak, a obećali su i mogućnost povećanja plate u budućnosti, kada klub 'stane na noge'.

Predsjednik kluba Joan Laporta pokušava uvjeriti Haalanda da će mu dolazak na Camp Nou povećati šanse da osvoji Zlatnu loptu i garantuje mu da će biti centar svih projekata kluba, posebno marketinških.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vidjet ćemo šta će Haaland na kraj odlučiti, ali svakako da će pred nama biti veoma zanimljivo ljeto kada je transfer Erlinga Haalanda u pitanju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ovi kokuzi su do neki dan ucjenjivali sopstvene igrace da pristanu na smanjenje plata,a sada imaju para da placaju Haalanda...kakav ciganski klub.
1 6
Sars33
De ba ljudi ne mogu Mbappe i Haaland zajedno... ne laprdajte, kad ste vidili Ronalda i Messija u istom timu kamoli njih dvojicu
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi