"Sve ćemo učiniti da Haaland bude u našem klubu"
FOTO: EPA

Ni novac neće biti problem

"Sve ćemo učiniti da Haaland bude u našem klubu"

Haris Zilić

Norveški napadač Erling Haaland bit će prva priča ovog ljeta na transfer tržištu.

Spominju se mnogi klubovi, neki pišu da je sve dogovorio sa Realom, neki ipak spominjju Bayern u igri je i Barcelona.

Španski "Sport" donosi vijest kako su u redovima Barcelone odlučili da sve urade kako bi doveli Haalanda.

Najveće pitanje je kako će Barcelona finansijski podnijeti težinu transfera, međutim Laporta je izjavio da će sve učiniti da Haaland bude stanovnik Nou Campa bez obzira na finansijske detalje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Norvežanina mnogi ponajviše povezuju upravo s prelaskom u katalonski klub, ali je jasno da su mnogi klubi po pitanju novca u boljoj situaciji od Barce.

City je također odlučan da na ljeto aktivira njegovu klauzulu u ugovoru s Dortmundom po kojoj Haaland može da ide za 80 miliona eura. Navodno su već spremili razgovore, ali neki smatraju da su to samo pometnje od strane ostrvskih medija u cijeloj priči.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
E zbog toga i jeste tu zbog takve politike! Na rubu bankrota, u nekoj normalnoj državi recimo Njemačkoj klub bi vam bio pod stečajem. Umjesto da malo ohladiš, eno fala bogu sklopili ste ekipu solidnu, ti opet hoćeš da bacaš pare ko budala. Pa čitav paket oko Haalanda košta oko 300 mil., koji kreten moraš biti da za jednog igrača daješ tolike pare. Jedan Bayern koji bez problema može štemati takav transfer odustaje od toga, jer su vremena teška i ludo bi bilo toliki rizik ići zbog jednog igrača.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi