Haaland izabrao napadače koje smatra boljim od sebe

Nije mala lista

Haaland izabrao napadače koje smatra boljim od sebe

E. Škorić

Norveški reprezentativac Erling Haaland je u jednom intervjuu nabrojao nekoliko napadača za koje smatra da su bolji nego on.

Napadač Borussije Dortmund igra sjajno. Pružao je velike partije i postizao redovno golove kao igrač Salzburga, a to je nastavio i u dortmundskoj Borussiji.

Na listi napadača koje smatra boljim od sebe su: Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Sergio Aguero, Roberto Firmino, Pierre-Emerick Aubameyang, Harry Kane i Timo Werner.

Njemu slijedi tokom vikenda obaveza da s Borussijom odigra bundesligaški meč s Freiburgom, a onda kreće na reprezentativnu akciju.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Za pet dana njegova Norveška igra važan meč u borbi za EP protiv Srbije.

Top Komentari

Arnel925
Mbappe?? Jarane nisi bolji od Mbappe ni blizu.
8 2
Eduard
A i Lukaku te nabije na kajlu
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi