Dječak sa fotografije je sada odrastao dečko i za njim je lud cijeli fudbalski svijet

Prepoznajte li ga?

Dječak sa fotografije je sada odrastao dečko i za njim je lud cijeli fudbalski svijet

A. Čaušević

U svijetu se 20. novembar prosavlja kao Dan dijeteta zbog čega su se neki fudbaleri vratili u djetinjstvo.

Na Twitteru je zanimljivu fotografiju objavio Erling Haaland, 20-godišnji Norvežanin za kojim je lud cijeli fudbalski svijet.

Haaland je u objavi na Twitteru poručio da se od malena treba početi boriti za svoje snove te se nada da će djeca imati jedinstvo.

Sjajni napadač Borussije (najniži na fotografiji op.a.) se djetinjstva prisjetio zajedničkom fotografijom sa prijateljima iz djetinjstva.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Interesantno Haaland na sebi nosi dres Engleske što je i nekako logično jer je rođen u u toj zemlji. Mladi napadač se rodio u Leedsu kada je njegov otac Alf-Inge Haaland nastupao za istoimeni klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi