Šampionsko srce Erlinga Haalanda: Tokom meča je primjetio molbu s tribina, znao je šta uraditi

Nakon poraza od Bayerna

Šampionsko srce Erlinga Haalanda: Tokom meča je primjetio molbu s tribina, znao je šta uraditi

A. Čaušević

Mnogi mališani Erlinga Haalanda vide kao fudbalskog super junaka, posebno se to odnosi na dječake koji navijaju za Borussiju Dortmund.

Borussija je u njemačkom Superkupu igrala protiv Bayerna i na kraju je izgubila sa 1:3, a Haaland je odigrao poprilično solidan susret.

Na tribinama se nalazio i dječak koji je držao napis na kojem je pisalo da bi volio dobiti dres od Haalanda za svoj rođendan.

Sjajni norveški napadač je to zapazio tokom utakmice i kada je odsviran posljednjih sudijski zvižduk odlučio je da ispuni želju mališanu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Haaland je preskočio reklame, popeo se na tribinu, prišao dječaku i poklonio mu dres. Dječak je u tom trenutku bio vjerovatno najsretniji na svijetu.

Nema sumnje da je s ovim potezom napadač Žuto-crnih pobrao simpatije mnogih, ne samo navijača Borussije već svih ljubitelja fudbalske igre.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Svaka cast,al mu je neko morao skrenuti paznju.Covjek skace po panter preko reklama,koja je to zvjer.
18 0
Eno30
Svaka cast
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi