Erling Haaland je donio veliku odluku za karijeru
Foto - EPA

Norvežanin ima jasan plan

Erling Haaland je donio veliku odluku za karijeru

M. Šljivak

Mladi norveški napadač Erling Haaland ove sezone je potpuno eksplodirao.

Čudesni fudbaler Borussije iz Dortmunda igra zaista fantastično, a nije mu smetalo ni što je u pola sezone promijenio klub.

Počeo je u Salzburgu gdje je oduševio fudbalsku Evropu, da bi zatim za samo 20 miliona eura prešao u Dortmund i nastavio je da bude ubitačan za protivničke ekipe.

Međutim, čini se da Haalanda nećemo još dugo gledati u dresu Borussije. On je već spreman da napusti klub i navodno silno želi obući dres madridskog Reala.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Španski mediji tvrde kako Norvežanin već ovog ljeta želi u Madrid, ali njemački velikan nije spreman da ga odmah pusti. Ipak, naredne godine ne bi imali ništa protiv njegovog odlaska i Haaland bi mogao zaigrati za Kraljeve od ljeta 2021. godine.

Haaland je ove sezone odigrao ukupno 33 utakmice, a postigao je 40 golova i upisao je devet asistencija.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sloboda
Navodno vi pojma nemate
2 1
Martial9
Ne serite vise
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije