Jović će ipak put Italije?

Uskoro mijenja sredinu

Jović će ipak put Italije?

S. Mlaćo

Luka Jović bi već na ljeto mogao na posudbu.

Nije se srbijanski napadač snašao u Real Madridu, pa su kritike iz dana u dan sve brojnije. Nedavno je bio meta i javnosti u Srbiji s obzirom da se vratio kući zbog koronavirusa, međutim snimljen je na ulicama, iako je trebao biti u izolaciji.

Sve se na kraju smirilo, no i dalje je tema svjetskih medija, bar zbog svoje karijere.

Italijani pišu da Jovića želi Napoli.

Arkadiusz Milk je zatražio transfer, a mediji bliski Napoliju pišu da će čelnici ovog kluba zatražiti dovođenje Jovića ispred člana Lazija Cire Immobilea.

"Lakše je pokucati na vrata Reala nego Lazija", prenose isti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nedavno su engleski mediji pisali da bi Jović mogao u Chelseu, no teško će se to ostvariti.

U dresu Kraljeva srbijanski napadač upisao je 24 nastupa uz dva pogota, a posljednjih nekoliko utakmica nije ni bio u kombinaciji.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Pošaljite ga u Atalantu na posudbu do kraja sezone, nek šeta ulicama onu sponzorušu. Glupan!
2 0
tbra
Opraste vi s ovim levatom
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi