12

Komentari (12)

Sloboda
Miskee
Dečko ide u Man.City ja ga već vidim tamo posle Dortmunda
hake
Ovaj koliko god da je dobar morao bi on meni da garantuje 40+ golova u ligi, svake godine titulu i u LP borbu za finale najmanje! Kad ti sine trazis toliku lovu onda bi se i od tebe trazila garancija da ces zaradit sav taj novac I opravdat tu prokletost oca I menadžera. U slucaju neispunjenja klauzule vratio bi 80% novca u kasu kluba pa bujrum potpiši ako smiješ majstore.
MaDaj
Ebo majk zar nemozemo sačekati bar do polovine decembra sa nagadjanjem… i zar prošle ljeto ne rekoh ste da menadžer htjeo 40 milliona od Chelsea ?
Sars33
Newcastle moze kupit ovakvih 100 hallanda ako oce
Deepy
On je od malih nogu navijac Newcastla, ne lazite napaceni narod, kakav Real, kakav Manchester...
Siporex
Utd ga moga dovesti ranije za manje pare ali zbog smrada Raiole nije htio,tako da dragi pokusaji od novinara,prvo skocite pa recite hop... Tko je dns sve novinar ccc
histereza
U Bayern da je srece, ali zbog bahatog Raiole i njega samog neće
decak
Bayern je gigant i preozbiljan klub da bi jednom Raioli dao i 5 miliona a kamo li 20...
Dzanin
Bayernovski cigani
Miskee
E sad ti ide prijava
histereza
Po imenu bi se reklo da ti je krivo sto si cigan ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.