4

Komentari (4)

Mele
Prosjek plate racunaju tako sto politicari, guzonje, sefovi, doktori i ostala elita zaradjuju preko 10 000 eura, dok obicni radnici, fabrike, transport, hoteli, trgovine itd imaju platu od 1500 do 3000 eura maksimalno. Radio sam na vise mjesta sa tom platom, tako da znam.
Mele
Ne znam kako znas da nije skupa ta riba, mi koji zivimo u skandinaviji dobro znamo koliko ta riba kosta. Uzgajani Laks, ili losos na nasem, malo je jeftiniji , rijecni je kvalitetniji i bolji, naravno i skuplji. Jedan kg te ribe kosta od 15, do 30 eura.za info, samo da znas.
Zaštita Identiteta
U Bosni zamrznut uzgajani toliko košta, da ne kažem da je prosječna plata u BiH (a smanji, jer administrativni službenici užasno nabijaju prosjek) iznosi cca 450 EUR, dok je u Norveškoj prosječna mjesečna plata 5250 EUR... sad presaberi malo ko koliko lososa može pojesti i koliko je jeftin...
cako
Lososom ih hrane, poznato je da Norvežani vole tu ribu. Kod njih nije ni skupa, zdrava, puna proteina... :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.