"Imam informaciju da je Erling Haaland već odlučio"
Foto - EPA

Konačno je kraj sage?

"Imam informaciju da je Erling Haaland već odlučio"

Midhat Šljivak

Saga oko Erlinga Haalanda i odlaska iz Borussije Dortmund traje već mjesecima, a ona bi ubrzo konačno mogla biti gotovo.

Odnedavno je postalo jasno da su u igri za 21-godišnjeg napadača ostali Real Madrid i Manchester City, ali ako je vjerovati informacijama španskog El Chiringuita, Erling je već donio odluku gdje će igrati naredne sezone.

"Osoba koja je bila na Marbelli s Alfiejem Haalandom rekla mi je da Erling ide u City. Zajedno igraju golf, razgovarali su o fudbalu i saopštio mu je da je odabrao City", rekao je novinar Rafa Almanasa.

Naravno, ranije je iz Engleske i Španije stizalo 'milion' informacija kako je Haaland već odlučio, ali dok norveški napadač javno ne progovori, ništa ne treba uzimati kao konačan odgovor na ovu sagu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sjajni 21-godišnjak će tim koji ga kupi koštati više od 300 miliona eura, a Borussia će na transferu zaraditi 'samo' 75 miliona eura.

Haaland je u dresu Borussije u nepune dvije i po sezone zabio 80 golova u 80 utakmica, a ranije je nastupao za Salzburg i Molde.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel21
Jučer pišete odbio City, danas odabrao City, sutra će biti"Haaland novi igrač barce"gadite mi s3
4 2
K79
imam i ja informaciju al neću vam reći ! :D
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi